Mutakakku proteiinijauheesta
Kommentit (1)
Mutakakku proteiinijauheesta
Mutakakku on ruotsalainen klassikko ja rakastettu jälkiruoka, jonka kunniaksi vietetään juhlapäivää vuosittain 7.10. Proteiinijauheesta valmistettu helppo mutakakku on terveellinen versio, jonka suosio jatkaa kasvamistaan. Alapuolella yksi useista proteiinijauhetta sisältävistä mutakakkuresepteistä.Mutakakku proteiinijauheesta
Valmistusaineet:
- 1 dl vehnäjauhoja
- 1 rkl kaakaojauhetta
- 1 dl suklaanmakuista proteiinijauhetta
- 1 dl makeutusainetta
- 3–4 rkl kylmää kahvia
- 2 kananmunaa
- hyppysellinen suolaa
Valmistusohje:
Aseta uuni 175 asteeseen, sulata voi kattilassa tai mikroaaltouunissa ja anna jäähtyä. Vatkaa munat ja makeutusaine sähkövatkaimella kuohkeaksi ja lisää sitten sulatettu voi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja kääntele jauhoseos kosteiden aineiden joukkoon. Älä vatkaa, vaan sekoita ainekset varovasti käännellen, jolloin kakun mehevyys säilyy. Kaada taikina voideltuun, korppujauhotettuun vuokaan ja paista uunissa 12–20 minuuttia (aika riippuu vuoan koosta). Ota kakku uunista, kun se on keskeltä tahmeaa ja anna sen jäähtyä ennen tarjoilua.
Reseptin tarjoaa Tyngre.
€21.90
€29.90
Ajatuksia blogikirjoituksesta? Kommentoi alle