Leivo proteiinijauheella
Kommentit (0)
Kiinnostaisiko sinua oppia leipomaan proteiinijauheella? Miltä kuulostavat herkulliset browniet tai kuohkeat pannukakut ja muffinit? Proteiinijauheelle on monia käyttötarkoituksia, ja oikeastaan vain mielikuvitus on rajana. Lisäksi proteiinijauheita on saatavilla monina eri makuina, joten voit valita itse, mitä makua sinun tekee milloinkin mieli.
Jotkut maut sopivat luonnollisesti paremmin tiettyihin resepteihin kuin toiset, ja mikäli olet epävarma maun suhteen, voit aina käyttää mautonta proteiinijauhetta leivontaan. Ylimääräisen proteiiniannoksen lisäämisen etuna ruokaan ja leivonnaisiin on se, että sillä ei ole väliä, millaisia tavoitteita juuri sinulla on. Proteiini auttaa sekä rakentamaan lihaksia että pudottamaan tai ylläpitämään painoa. Proteiini tehostaa aineenvaihduntaa ja auttaa kehoa palautumaan nopeammin vammasta tai loukkaantumisesta. Proteiini voi auttaa myös vähentämään makeanhimoa ja siksi sitä voidaan käyttää terveellisten leivonnaisten valmistamiseen.
Pannukakkujen valmistamiseksi proteiinijauhe sekoitetaan veteen – jauheen määrä veden suhteen riippuu pannukakkuseoksesta, joten tutustu pakkauksen ohjeisiin ennen seoksen valmistamista. Jos lisäät seokseen enemmän vettä, pannukakuista tulee ohuempia, kun taas pienempi määrä vettä tekee pannukakuista paksumpia (jos haluat pannukakuista entistä kuohkeampia, lisää seokseen noin 1 tl ruokasoodaa). Toinen helppo tapa valmistaa proteiinipitoiset pannukakut on tehdä taikina proteiinishakerissa ja kaataa seos sitten suoraan paistinpannulle.
Jotkut maut sopivat luonnollisesti paremmin tiettyihin resepteihin kuin toiset, ja mikäli olet epävarma maun suhteen, voit aina käyttää mautonta proteiinijauhetta leivontaan. Ylimääräisen proteiiniannoksen lisäämisen etuna ruokaan ja leivonnaisiin on se, että sillä ei ole väliä, millaisia tavoitteita juuri sinulla on. Proteiini auttaa sekä rakentamaan lihaksia että pudottamaan tai ylläpitämään painoa. Proteiini tehostaa aineenvaihduntaa ja auttaa kehoa palautumaan nopeammin vammasta tai loukkaantumisesta. Proteiini voi auttaa myös vähentämään makeanhimoa ja siksi sitä voidaan käyttää terveellisten leivonnaisten valmistamiseen.
Pannukakut proteiinijauheesta
Proteiinipitoiset pannukakut eli proteiiniletut ovat hyvä ja herkullinen aamiaisvaihtoehto, jossa korvaat tavalliset jauhot haluamallasi proteiinijauheella. Valmiin pannukakkuseoksen ansiosta voit myös unohtaa kananmunat, sillä seos sisältää jo tätä proteiinia. Pannukakut on helppo valmistaa, ne ovat valmiita hetkessä ja tarjoavat maukkaan aterian niille, jotka treenaavat tai niille, jotka tarvitsevat enemmän proteiinia ruokavalioonsa. Ja mikä parasta, nämä proteiiniletut maistuvat yhtä hyvältä kuin perinteiset pannukakut!Pannukakkujen valmistamiseksi proteiinijauhe sekoitetaan veteen – jauheen määrä veden suhteen riippuu pannukakkuseoksesta, joten tutustu pakkauksen ohjeisiin ennen seoksen valmistamista. Jos lisäät seokseen enemmän vettä, pannukakuista tulee ohuempia, kun taas pienempi määrä vettä tekee pannukakuista paksumpia (jos haluat pannukakuista entistä kuohkeampia, lisää seokseen noin 1 tl ruokasoodaa). Toinen helppo tapa valmistaa proteiinipitoiset pannukakut on tehdä taikina proteiinishakerissa ja kaataa seos sitten suoraan paistinpannulle.
€15.90
€19.90
Ajatuksia blogikirjoituksesta? Kommentoi alle
Ei kommentteja