Kesäkurpitsanyytit ricottajuustolla ja tomaattikastikkeella
Kommentit (0)
Tämän reseptin ainesosat voidaan mukauttaa ruokailijoiden lukumäärän mukaan.
Tarvitset:
Tarvitset:
- Kesäkurpitsaa
- Valkosipulia
- Basilikaa
- Ricottaa
- Suolaa
- Pippuria
- Tomaattikastiketta
- Mozzarellaraastetta
Tee näin:
1. Huuhtele kesäkurpitsat ja leikkaa niiden päät.
2. Leikkaa kesäkurpitsat juustohöylällä ja aseta kurpitsanauhat talouspaperille kuivumaan.
3. Kuori valkosipuli ja basilika.
4. Mausta suolalla ja pippurilla.
6. Ota uunivuoka esille ja peitä sen pohja tomaattikastikkeella.
7. Aseta kurpitsanauhat ristikkäin.
8. Aseta ricottajuustoa kesäkurpitsojen päälle.
9. Taita nauhat päällekkäin (pohja ensin).
10. Aseta kaikki nyytit uunivuokaan ja lisää niiden päälle tomaattikastiketta ja mozzarellaraastetta.
11. Paista uunissa 180 asteessa 20 minuutin ajan.
Ajatuksia blogikirjoituksesta? Kommentoi alle
Ei kommentteja