Kermainen pestopasta halloumilla ja parsalla
Kommentit (0)
Reseptin ainekset voi mukauttaa syöjien lukumäärän mukaan, tämä määrä on suunniteltu kahdelle hengelle.
Tarvitset:
- Valinnaista pastaa, noin 250 g
- Parsaa
- Halloumia
- noin 2 dl kermaa
- 2 rkl pestoa
- Chiliä
- 2 valkosipulinkynttä
- 1/2 sipuli
- Parmesaania
Tee näin:
1. Kuullota sipuli paistinpannulla yhdessä chilin kanssa, ja lisää sitten parsa.
2. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
3. Lisää halloumi pannulle ja anna sen saada väriä pintaan.
4. Lisää kerma ja pesto, ja kypsennä.
5. Kaada keitetty pasta sekaan, ripottele päälle parmesaania ja halutessasi muita lisukkeita.
Tarjoile ja nauti!
Ajatuksia blogikirjoituksesta? Kommentoi alle
Ei kommentteja