Kermainen nachogratiini
Kommentit (0)
Mikä sopisikaan paremmin tiistai-iltaan kuin herkullinen nachogratiini? Panosta seuraavan päivän lounaaseen valmistamalla tämä helppo ruoka, tai tarjoa perheellesi/ ystävillesi maukas illallinen!
Voit halutessasi korvata sekä jauhelihan kasvisvaihtoehdolla että juuston ja créme fraichen kasvisvaihtoehdoilla.
Resepti 4-6 henkilölle:
- 500 g jauhelihaa/Anamman Muotoiltavaa vegaanimureketta/kasvisjauhista
- 1 pussi tacomaustetta
- Salsakastiketta
- Juustokastike/valmista oma vegaaninen juustokastike! Internetistä löytyy useita reseptejä.
- Juustoa/vegaanista juustoa raastettuna
- Tomaattia
- Roomansalaattia
- Punasipulia
- Maissia
- Nachosipsejä
Tee näin:
1. Laita uuni kuumenemaan 175°C:een.
2. Paista jauheliha/jauhis voissa paistinpannulla, lisää mausteseos ja jatka paistamista.
3. Kaada nachosipsit uunivuokaan, levitä päälle jauhisseos ja lisää sitten toinen kerros nachoja.
4. Kaada sen jälkeen juusto, punasipuli ja juustokastike nachojen ja jauhisseoksen päälle.
5. Kypsennä uunin keskitasolla noin 30 minuuttia.
Tarjoile salaatin ja muiden lisukkeiden kanssa.
Toivottavasti maistuu!
Reseptin on luonut: palmgrensfood
Instagram @palmgrensfood
Ajatuksia blogikirjoituksesta? Kommentoi alle
Ei kommentteja