Currykanaa riisillä
Kommentit (0)
Ruoanlaitto vaatii välillä suurempaa inspiraatiota ja siksi vinkkaammekin sinulle tästä herkullisesta currykanasta riisillä. Se on yksinkertainen valmistaa ja todella herkullista!
Kanan voi halutessaan vaihtaa kasvisvaihtoehtoon ja maitotuotteetkin voi korvata kasvipohjaisilla vaihtoehdoilla.
Kokeile tätä yksinkertaista ja herkullista reseptiä, kun täytät ensi viikon lounasrasiaasi!
Resepti 4 annokselle:
- 400-500 g kanan rintafilettä/kasvipohjaista vaihtoehtoa
- 1 kuutio kanalientä/valitsemiasi mausteita
- Voita/kasvipohjaista vaihtoehtoa
- 1 rkl soijaa
- 1,5 dl créme fraichea/iMat Fraichea
- 5 dl vispikermaa/Alpro Cuisine Soyaa
- 2 tl keltaista currya
- 4 annosta riisiä
- Persiljaa
- Suolaa, mustapippuria ja chilihiutaleita
Tee näin:
1. Paista kana/kasvipohjainen vaihtoehto öljyssä ja voissa. Lisää suola, pippuri ja curry. Anna kanan/kasvipohjaisen vaihtoehdon paistua kunnolla ja nosta ne sitten sivuun pannulta.
2. Käytä samaa paistinpannua ja lisää kerma/Alpro Cuisine Soya -valmiste. Lisää kanaliemikuutio/haluamasi mausteet, soija ja curry. Maista ja lisää tarvittaessa muut mausteet créme fraicheen/iMat Fraicheen.
3. Revi kana/kasvipohjainen vaihtoehto pienemmiksi paloiksi ja sekoita kastikkeeseen. Anna kastikkeen sitten hautua noin 10 minuuttia.
4. Tarjoa riisin ja persiljan kera.
Toivottavasti maistuu!
Reseptin kehitti: palmgrensfood
Instagram @ palmgrensfood
Ajatuksia blogikirjoituksesta? Kommentoi alle
Ei kommentteja